Izobraževalni in izpitni center

Izobraževalni in izpitni center Avtenta.iqt se s ponudbo uvršča v vrh ponudnikov izobraževanj in izpitov s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije v Sloveniji.

 

Pri računalniško-tehničnih izobraževanjih imamo izjemno tradicijo, obsežne izkušnje in mednarodne potrditve vodilnih predstavnikov računalniške industrije. Izvajamo izobraževanja širokega spektra po licencah Microsoft, Cisco in SAP in imamo licenco za izpitna centra Pearson VUE in Prometric.

Naši predavatelji so visoko kvalificirani in mednarodno priznani strokovnjaki, ki jih odlikujejo poglobljeno poznavanje teorije in bogate izkušnje v praksi. Izobraževanja potekajo v sodobno opremljenih učilnicah, na opremi, ki zagotavlja nemoteno spremljanje tečajev na najvišji ravni.

Predavanja, tečaji ali delavnice vsebinsko zajemajo področja operacijskih sistemov, strežnikov, podatkovnih zbirk, informacijske varnosti, poslovnih aplikacij, telekomunikacijskih storitev, ITIL področja ter uporabniških programov.

Izkušena ekipa vam bo svetovala pri izbiri in oblikovanju najprimernejšega izobraževalnega programa za vas in vaše sodelavce, saj svetovalci v Izobraževalnem in izpitnem centru Avtenta.iqt razpolagamo s širokim naborom orodij, s katerimi vam pomagamo osvojiti znanja in certifikate, ki jih potrebujete za uspešno začrtano karierno pot.

Prednost Izobraževalnega in izpitnega centra Avtenta.iqt je osebni pristop, ki ga uresničujemo s spremljanjem napredka vsakega udeleženca, upoštevanjem njegovega znanja in izkušenj ter dostopnostjo predavateljev tudi zunaj učilnic.

Izobraževalni in izpitni center Avtenta.iqt je pooblaščeni izpitni center za: Pearson VUE in Prometric.

Pearson VUE (Virtual University Enterprises)Prometric

V izpitni sobi je na voljo šest izpitnih mest, ki omogočajo sočasno reševanje izpitov. Tri izpitna mesta so namenjena opravljanju izpitov preko sistema Prometric, ostala tri mesta pa so namenjena opravljanju izpitov preko sistema Pearson VUE.

Razpored testiranj

Pri nas lahko izpite opravljate vsak delavnik od ponedeljka do četrtka ob 9. ali 13. uri. Opravljanje izpitov izven delovnega časa izpitnega centra je možno ob predhodnem dogovoru.

Na izpit se lahko prijavite preko naše spletne strani ali preko elektronskega naslova.

Seznam vseh ponudnikov izpitov, ki jih lahko opravljate v našem izpitnem centru, si lahko ogledate v PDF dokumentu.

Naše poslanstvo

Z vrhunskim znanjem, izkušnjami, visoko kvalificiranimi mednarodnimi strokovnjaki ter prilagoditvijo izobraževalnega programa potrebam in željam posameznega poslovnega partnerja želimo povečati učinkovitost in konkurenčnost podjetij ter njihovih zaposlenih.

Naša vizija

Postati želimo prva in najboljša izbira za izobraževanje in pridobitev različnih certifikatov iz področja poslovnih, informacijsko-komunikacijskih in računalniško-tehničnih znanj.

Naše vrednote

Znanje in strokovnost

Vemo, da je znanje najboljša naložba in zato uživamo v učenju in podajanju znanj. Teoretično podkovanost svojih predavateljev plemenitimo z bogatimi izkušnjami v praksi, ki svoja področja poznajo in razumejo.

Prilagodljivost

Ker se zavedamo različnih zahtev in osnovnih znanj posameznikov posebno pozornost posvečamo motivaciji skupine in izmenjavi izkušenj, ki udeležencem nudijo širši pogled na pridobljena znanja in uporabo v praksi.

Osebni stik

Osebni stik cenimo iz dveh razlogov – ker uživamo v delu z ljudmi in ker vemo, da je nujno potreben za najvišjo raven učenja. Izobraževanja potekajo v sproščenem vzdušju in z dostopnostjo predavateljev tudi zunaj naših učilnic.